Mí drazí rodiče

Mí drazí rodiče

Anotace: ***

Ležím pod haldou sutin,
prach mi plíce lepí.
Snažím se křičet o pomoc,
zakopáváte o mě,
jste všichni tak slepí…

Umírám duší,
srdcem, které je jen přívěskem na klíče.
Umírám, mí drazí rodiče.
Stojíte nade mnou
a život, který jste mi vdechli si berete zpět.
Nedopřáli jste mi hledět s radostí na tenhle svět.

Neustálé hádky jako černý šmír
a vaše citové výlevy jako cihly zasypaly mojí hruď.
Z posledních sil mé srdce volá
a já ho okřiknu: „Tak zticha, ty potvoro, buď!“

Poslechne, protože se bojí.
Ustrašeného člověka, jste ze mě, mí rodiče, udělali.
Schovaná v koutku svojí duše se krčím,
umírám v duši a se slzami, které beru svým očím.
Autor melebele, 18.05.2007
Přečteno 630x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo tak tohle mooooc dobře znám!!dobré

28.05.2007 20:04:00 | galadriela

smutné,krásné a bohužel takřka pravdivé..

21.05.2007 18:35:00 | Lucijena

Pěkné, ale moc smutné :-(

18.05.2007 09:01:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí