VTEŘINA SMRTI

VTEŘINA SMRTI

Anotace: Před smrtí prý proběhne člověku před očima celý život…

Takový kočárek že jsem měl…?
A co to dělám s tou svou hlavou?
Padám málem z okna…kdo věděl..
Že byl jsem skoro před popravou

To už je školka a první láska moje
První pusa a neznámé to mazlení
Taneční u piva, milování vstoje
Můj první zápas..ten zlatý věk učení….

Zkouška z dospělosti..pracovní stolek
Obrana vlasti se zbraní u pasu
Divoké mejdany..probírka holek
A plno radosti…všeho do času

A tady..už, lásko má, celá v bílém
Po mém ANO navlíkáš mi prstýnek
Dáváš to nejdražší na světě celém
Malou vílu s hlavou plnou lokýnek

A znovu školka a domácí úkoly
a všechny ty krásné všední starosti
vychutnáváš si je, necítíš okovy
manžel jsi věrný…žádné blbosti

Tak proč teď na cestě tu v krvi ležíš..?
Proč jsi tak spěchal za svou milenkou..?
Za to teď TY poznáš, kde bydlí Ježíš…
Jen pokochej se…
…svou poslední…
….myšlenkou…..
Autor kastaNET, 18.05.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady někoho, něco žere. Ale o to tady asi de, ne?

07.06.2007 23:30:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí