Loučení - škola

Loučení - škola

Anotace: Loučení se školou.

Základka už pro nás končí,
střední nám do života vkročí.
Tak se loučíme s tebou školo,
doufáme, že v nás z tebe něco zbylo.
Říkalas nám krásné keci,
učili jsem se celé noci.
Abychom průměr dobrý měli
a na střední se dostat směli.
Snad ti nebudeme moc chybět,
a tak ti říkáme rusky privět.
Snad se ještě shledáme,
s lidmi, které v tobě vídáme.
Děkujeme učitelskému sboru,
že >>neopustil loď na voru<<.
Poděkujem ještě vám,
pane řediteli Dočekal,
že jste školu vylepšil
a tím ji také opravil.
Tak se se všemi loučíme
a snad se ještě shledáme...
Autor Euronymos, 18.05.2007
Přečteno 909x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se ted loučím se základkou...:(...těším se na střední ale bude se mi stýskat po lidech ze základky...

18.05.2007 18:56:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí