G

G

Anotace: Vísi mi na zdi úryvek z Gellnerové básně a tak ...

Už mně nebaví na tebe vyčkávat
Už si nepřejí být tebou oklamaná
Chci jako Gellner zřící se poslední lásky
Chci se k uznávané básnířce dokopat
Opustit své bližní, svůj kraj zanechat
Nechci se jen litovat, chci něco dokázat
Chci se ze smutku vynořit
Na dně poháru se nechci utopit
Chci nad problémy poleptávat
Nebýt jako pták v kleci.
Autor narcisie, 15.04.2005
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí