Poetická vzpomínka na život

Poetická vzpomínka na život

Anotace: obraz vzpomínek

,,Ve vzpomínkách svých vidím vodu,

jak teče mezi horami,

ve snaze utéct osudu,

určeným básněmi.

Při vzpomínce na tuláka

-viděti ho v lese,

při vzpomínce na něj,

jak se zimou třese...

Při vzpomínce na statečnost

-žití beze strachu...

Zjara pohled na skutečnost

-srdce plné prachu...

Při vzpomínce na nebe,

na zvláštní východ slunce,

při vzpomínce na tebe

mé zlomené srdce..."
Autor Ceraa, 19.05.2007
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí