Je mi blbě

Je mi blbě

Anotace: Bylo mi blbě

Je mi blbě
včera jsem chlastal
včera jsem se radoval
včera jsem se smál
za břicho se popadal
dnes je mi blbě
a bolí mě prdel
protože už dlouho sedím
kdybych to byl věděl
že mi bude blbě
tak bych chlastal stejně
a dnes takhle seděl
a přemýšlel, jestli mam jít blejt
Uf.
Autor Jan Simon, 15.04.2005
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí