Čekání

Čekání

Anotace: O dívce, která tiše pláče a čeká na peroně

Dívka na peronu pláče a každý den čeká
představa, že se jí nevrátí, ji leká
někdo jí řekl, že chová se jak hloupá husa
ale jí v mysli vytanula poslední pusa

Pusa od jejího vojína
jenž v zákopu svou pušku objímá
z hnědých očí kanou křišťálové slzy
prosím, můj vojíne, vrať se brzy
Autor Santinan Black, 19.05.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, zdá se mi trochu nicneříkající...bez šťávy...

29.06.2007 18:24:00 | Qee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí