Milenci

Milenci

Anotace: tak taky nějaká blbě měkkosrdcatá

Milenci lásku ztratili,ale ona s nimi žije dál
v jejich kůži,v jejich tvářích
v jejich snech a jejich pláčích
Láska žije dál,i když ji čas trochu ohlodal

Žije dál
Žije dál

Budí se s nimi,usíná večer když slunce zhasíná,
vlezla jim za nehty,jako mráz v zimě leze,
vlezla jim do hlavy,jak myšlenka bez naděje
Teče jim žilami,jak řeka korytem
Buší jim pod žebry v srdíčku bláznivém

Žije s nimi dál,
ten kdo ji ukradne,vrátit ji musí
Žije s nimi dál,
v očích Tvoji lásky nové,ta stará se třpytí dál
Autor Chránič Zubů, 15.04.2005
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Aniba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-) fajnovka :-)

05.12.2007 17:08:00 | Aniba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí