Realita

Realita

Anotace: Jen jsem tak v práci utrousila pár slovíček a hle...skládanka :-)

Jsi zoufale krásná, temná i jasná, má bolesti.
Tak zoufale přemítám, vyměním Tebe asi za štěstí.
Nespavost má a osamělost nic dobrého nevěstí.
Ráda zbavím se všech hloupých a zbytečných starostí.
Palčivost v duši pak srovnat se dá s fyzickou bolestí.
A pak nezáleží jestli obdařen jsi jiskřivou mladostí.
Pokud to jen jde, záhodno je kořenit život neřestí.
A po ránu pak, posadit se s kocovinou na pelesti.
Bojuješ, co to dá, míváš prsty zaťaté do pěstí.
Pak vyhraje ten, kdo k cíli cestu jakkoliv si proklestí.
A pak přijde, co chceš a Tvůj život se protká s radostí.
Naplní se pak spoustou nádherných a chtěných marností.
A nezáleží ani jestli šmejdem jsi nebo dobrákem od kosti.
Autor pocahontas, 15.04.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí