Miluji tě, bolí to...

Miluji tě, bolí to...

Anotace: Prostě mám těžkej život...co víc chcete...nic mě nenapadá...

Miluji tě...

Nevím jak začít, ale jedno vím,
že miluji tě, to jediné smím,
tajně ale přece, a celé moje srde,
patří jenom tobě, ale není to jen na mě.

Nevím co cítíš ke mě ty, nevyznám se v tobě,
upadám tiše do temnoty, říkám sama sobě,
"proč se vždy takhle zamiluju, a není mi to souzeno,
proč se vždy takhle ponižuju, a mé srdce je zraněno...?!"

Chce se mi zemřít, nemám důvod žít,
dveře života zavřít, a jít,
tam kde leží padlí andělé, tam kde je temno všude,
a vzdychat nad kouskem naděje, že to jednou jinak bude,
ale ne...už ničemu nevěřím, jen tobě anděli můj, se s tím svěřím.

Láska je krásná, ale bolí,
láska je vodou ale i solí,
což tvoří naše smutné slzy, které mě životem provází,
každým smutkem, každou nesnásí...

Miluji tě...ale co s tím dál, je to stašný pocit bezmoci,
jako by mi duši z těla někdo vzal, jsme lásky otroci...

a neříkejte že to vidím černě, to je jen krutá realita,
miluji tě, a věř mi, stejně, ta láska bude zabita...
zabita smutkem, strachem z odmítnutí,
zabita tím nejhorším, a bolí to...
Autor (c)Balunka, 20.05.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... co dodat? - nádhera.

01.08.2007 16:50:00 | Zweiblumen

bojim se lasky protoze vim ze po ni je zklamani kterehe jsem uz pruzila a nechci prozit znovu!! basen nadherna vsechn jsou krasne!! jako by jsi mi vlezla do hlavy a psala verse za me i kdyz to nejde njn kazdy si prozije svoje a to svoje muze byt dost podobny s jinym svoje ale ne tim tvým svoje pis dal slovo netrap asi nepomuze spis sver se a neber si zivot to nemas za potrebi!!

22.07.2007 02:23:00 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí