VÝROČÍ

VÝROČÍ

Anotace: Já tady odpočítávám kolikátý už je to měsíc a on ani neví, že jsou to dneska tři.Jsem moc ráda, že se to stalo.Přes naprosto všechno.

VÝROČÍ

Dnes... před třemi měsíci..
Dnes... s úsměvem na líci..
Vzpomínám.

Tajemné okno do tajemné zahrady..
Svět, co sám pro sebe, za krajkovou záclonou..
Láska a intriky, žal, bol a nálady..
Za železnou oponou..

Tvá tvář.Má náhrada za lásku.
Tvá náruč, kde chtěla jsem být pochovaná..
Neznám odpověď na tvou otázku..
Proč jsem byla milovaná..?

Proč jsme v tom pokoji, proč jsme tam byli..
Proč's mě tam navedl tak znavenou a rozněžněnou..
Proč v tu chvíli okolnosti nebránily..
Aby ses stal mužem a já ženou?

Dnes... Po těch třech měsících..
Dnes... Úsměvy na lících..
Nevnímám.
Autor Turmalina, 15.04.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí