Báječnej den

Báječnej den

Anotace: ...

Sluníčko svítí
do kůže palí
a všude kvití
v něžnost mě halí
tráva se zelená
sedmikrásky maličké
to věc je nádherná
kvítečky něžńoučké
na ně se dívám
rukou je hladím
tiše si zpívám
a vůbec se nestydím
když sem je snědla
... no a co stejně by zvadly
no jo asi to neumím
psát jak
sluníčko svítí
a roste kvití
ptáčci lítají
a tiše zpívají
to je na mě moc
velkej hardcore
takže ještě jednou
válím se trávě
v jedný ruce
kelímek s pivem
v druhý cígo
a konečně
někoho napadlo ubalit
takovej krásnej den
pohodička všude kolem
hlavu položím
na zutý steely
a jen tak čumím
do sluníčka
vyhulená jak
osmitečná
beruška
chudáci
zválený sedmikrásky
prostě nemají
šanci
ani v jedný verzi :-)
Autor Melfëa, 20.05.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějak mě to zapomělo oslovit.

25.05.2007 12:30:00 | Zuz.

Brutalitka :D

23.05.2007 17:07:00 | Trapné děťátko

:-))

22.05.2007 16:46:00 | kakaoo

taky jsem měl kouzelnej víkend;O)

22.05.2007 11:08:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí