Nechci tě

Nechci tě

Anotace: Ok...tak nějak páteční příběh..

Nechci tě, nemiluju tě, ...ale přitom krásné je, když povídáš mi o filmu, který máš rád.
Krásné je, když obejmeš mě na náměstí ve tři ráno a pak doufáš, že políbím tě, snad...
Krásné sedět v noci v ovocném sadu a povídat si o ovečkách, které jsi tam kdysi hlídal.
Krásné uprostřed noci poslouchat tě, jak jsi kvůli tomu, že nemáš rád ticho, falešně zpíval.
Krásné vidět tvé rozzářené oči, když mluvíš o Klanu létajících dýk či o filmu Tygr a drak.
Krásné poslouchat tě, jak vyprávíš o režisérech, hercích, hudbě, střihačích, scénáristech a tak.
Krásné konečně vědět, že i když máš mě asi rád,
houpeme se na houpečce kamarádka – kamarád...
A houpeme se na houpačce podivného přátelství,
Život je jen kolotoč, kde miluju já jeho a ne tebe. Proč?
Autor Livie, 20.05.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Protože život je labyrint a jen my si musíme najít tu svou cestu..

23.07.2007 16:45:00 | Santinan Black

KRASNA!!!...i tak to chodi:-(...
fakt se ti povedla!

22.05.2007 12:54:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí