Strážci ulic

Strážci ulic

Anotace: Potkáváte je někdy?

Potkáváme je denně v ulicích
pány i dámy v oblecích
usmívají se a kynou nám
jejich existence je jeden dlouhý flám

Většina lidí nikdy je nespatří
takovým ten pohled smysly nezjitří
já však vidím je a nevím proč
jednou dáma mi řekla: Do života vkroč

Já poslechla ji, vídám je stále
krásné róby dam jak na vánočním bále
pohled na ně je krásný i děsivý
když vidím je, svírá měn pocit mrazivý

Nechávám jim jejich klid
díky tomu strážci ulic mohou v míru žít
potkám-li je, usměji se
někdy i k pár slůvkám uvolí se
Autor Santinan Black, 20.05.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkus nerymovat tak casto stejne slovesne tvary, vyzni to lepe

22.06.2007 19:30:00 | Maxwell z Keldu

Je to sci-fi... ale má to hodně co do sebe. Kdo si nikdy nepřišel, jako by ho někdo sledoval? Asi moc takových lidí není... Pěkné...

15.06.2007 10:34:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí