CIT

CIT

Anotace: :o)

Cit, co je cit ?
Je jako nit,
může dlouhý být,
však skončit v mžik.

Proč všichni cit opětují ?
Srdce kříž malují,
jsme tak zmatení,
kvůli páru, který již nemiluje.

Proč všichni chtějí cit opětovat ?
Srdce chtějí zpravovat,
stejně budou sami se zotavovat.
Autor Niobi, 20.05.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé. Já nechci city vždy opětovat.

21.05.2007 00:21:00 | Slovánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí