Genocida narcistů

Genocida narcistů

Anotace: .........

Hází po sobě špínu a póvl
sami sobě čistí jak plena,
odchovu vlků hýčkaných...
(příbuzného rodu)

Hrdě Ich centru generálem,

pěšákem,

ženistou

či sestričkou Cudnou...

Jeden každý stojí
ve svých přesných kruzích
připravený za vlast truchlit
(a zrcadla jim pochlebníků tvoří)

Pak přijíždí špinavý bagr
v sedle obojživelník
kapr
ocelot

Na radlici je sváží do jámy

a oni;

škrabou se ven
jako kobylek rej
každý za svého láskyplného ega
pokládá ruku do ohně

(a přemítá, co zas
provedl světu za křivdu)

Ti zbylí vrtochem krásy
z míry své sféry
nenachází gest
a v peci se ptají,
proč úbory mají stejné

a fotograf nedá jim růži
za klopu

Jak ve školce zvednuté na dotaz pravé
lavice na(r)cistů

kabát si okrádá...
Autor Lavran, 21.05.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je třeba se nad básní zamyslet. Je dobře napsaná.

08.06.2007 12:00:00 | s.e.n

Něco tak vyjimečného o narcistech jsem ještě nečetl!!!

21.05.2007 11:03:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí