My dva

My dva

Anotace: O dvou lidech....Díky za komentík

Tvůj jazyk
se mi omotává
kolem krku,
a já tě po
něm šimrám,
až se dusíš smíchy.
Tvé oči
září jako
dvě lucerny.
Jedna poblikává
a vyzývá mě,
abych ti oplatila
oční konatakt.
Vztahuješ ke
mně ruce
a hladíš
mou duši.
Oba spolu
prožíváme
něco, po
čem jsme
vždycky
toužili.
Kus mě je
v tobě
a kus tebe
je ve mně.
Oba dýcháme
jeden pro druhého.
Autor Tomáš Přidal, 21.05.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné!:o)

22.05.2007 15:46:00 | kakaoo

To je hezký! A nějaký přehlídnutý!

21.05.2007 15:14:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí