Temný anděl

Temný anděl

Anotace: :o)

Temný anděl,
zatemňuje nás.

Škoda nikdo nevidí bolest,
která obklopuje nás,
co's řekl již pravda není,
žel nic se na tom nezmění.

Každý pachtí se za pěnězi,
mocí a vlivností,
však k čemu je to vše,
když lidi nevěří v sebe,
v jednotlivce, osobnost ?

Každý lká na život jaký jest,
avšak nikdo nezmění tuto bolest.

Vzpamatujme se,
jinak Anděl temný,
pohltí všechny z nás.
Autor Niobi, 21.05.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba to tak má být, každý přece nedává svůj život rád, každý kdo jde a život zanechá, věřil a proto věřme i mi v toto počínání...válečné...

19.06.2007 10:30:00 | Gabriel17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí