Jsem někde daleko

Jsem někde daleko

Anotace: Jak je krásně... tam... daleko...

Jsem někde daleko,
daleko za světem,
jež dýchá mi do uší...
Jsem tu jen nakrátko,
daleko za světem,
vnáším se v ovzduší.
Jsem někde daleko,
sem nikdo nechodí,
sama sobě tu lžu do očí.
Jsem tu jen nakrátko,
sem nikdo nechodí,
zde se Země netočí.
Jsem někde daleko,
zde slunce nesvítí
a já můžu oči zavírat.
Jsem tu jen nakrátko,
zde slunce nesvítí
a můžu, co chci, předstírat.
Jsem někde daleko,
sny mě už opouští
a oči se mi klíží...
Jsem tu jen nakrátko,
sny mě už opouští
a cesta zpět se blíží...
Autor SusanNortonova, 21.05.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc zaujímavá básnička:-)

24.05.2007 20:26:00 | Duerre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí