Slovo tak akorát pro dva

Slovo tak akorát pro dva

Anotace: něžná

Padlo léto jako první polibky dešťů skromného podzimu
jako myšlenka kterou je třeba uchopit pevně
jako muž který obejme ženu a viděl ji poprvé a naposled
všechno co v sobě skrývám teď stobarevně
chci na papír vykřičet
A jistě by to bylo možné nebýt Tebe
nebýt všeho okolo
nebýt jara
nebýt a jen se rozplynout v Tvých očích
jako se rozplývají okna Louvru
tak prázdná a zanícená tmou
nebýt vševědění že v nich je něco velkýho
co neuchopíš nepopíšeš jedním dechem

neboť ten stačí jen pro dva
Autor Jasmin de Paris, 21.05.2007
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..no, prošel jsem jich zatím jenom pár, ale Tobě se "podívám na zoubek", děvče, píšeš dobře !

27.06.2007 15:43:00 | skaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí