Přichází čas mého sůvění

Přichází čas mého sůvění

Anotace: Sůvění je činnost, kterou v noci vykonávají sovy a blázni...

Přichází čas mého sůvění,
mého nočního lovu věčnosti.

Skrze bylinnou meditaci,
lidských obrazů inspiraci,
barevných vzpomínek citaci,
já křídla pozvednu z pout
sžírající snadnosti bytí,
z úzkostných kostiček stavebnice lidských her
a vydám svou duši na cestu nočním tichem,
moudrým měsícem, svobodným větrem,
a spánkem vesmíru všech živých,
aby se mi otevřela brána času,
aby mě tíže opustila,
abych se dotkl záře světa.

Lidská hravost, božská láska,
do svých nejlíbeznějších tvarů rozkvetou,
a něžně spojí mou duši s duší věčnosti.
Autor TH, 15.04.2005
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí