Černý pátek

Černý pátek

Anotace: je to jen úvaha co mě napadla k ránu,zčásti založená na pravdě

po včerejší noci myšlenky zlé moci
jdou na moji mysl
nevidím již dále
prázdná sklenka v sále
hledí na mou zpuchlou tvář

noci byly hlučné , včerejší však hlučnější
jen jeden hlas zbyl k ránu,jeden velbloud na poušti
lásky noci minuly můj vnitřní cit
jediný cit ,který se stále drží je žízeň
a co moje mysl
rozum v sklence zkysl
a co city
koberce jež jsou poblity
nehledej jich víc , neb s alkoholem city nabývají a ráno po něm docházejí
zbyly mi jen dluhy
čas má sílu vzpruhy
naděje a doufání , víc nechci ranní vstávání
víc již nechci večera
a nikdy víc toho jež byl včera

avšak s ránem slunce vychází
mysl čistá přichází
mdloby,žal mě přechází
naděje budoucí je silou větší než co bylo kdysi kdesi
Autor fisico, 16.04.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí