pardooon

pardooon

Anotace: no, tak to sem zase měla chvíli se vypsat anglicky, takže prominte

I´m not OK…trust me
Because I hate liar as are you..
I´ll tell you what?
Go to hell
You tell me, that you know me…
But that you know my name, does´n mean that you know ME!
I´m tired of all lies…
I don´t know, who you are…yet No
hey boy so pardon

..................................................

Já nejsem v pořádku, věř mi
Protože nesnáším lháře, jako jsi ty
Víš ty co?
Jdi k čertu
Povídáš mi, že mě znáš..
Ale to že znáš mé jméno, neznamená, že znáš mě!
Jsem unavená ze všech těch lží
Já nevím kdo jsi…už ne..
hej chlapče, tak Pardon
Autor Mispul, 21.05.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí