Intro

Intro

Anotace: Láska zůstává stále stejná. Jen lidi se mění.Bože je mi tak hnusně.

Nedopitý víno na stole
blikotavá lampa
venku za oknem
tma pokoje
vzpomínky, myšlenky
Sms od tebe:
"Chci tě.
Chci s tebou dělat věci
o kterých se ti zdává"
Hloupá otázka
místo odpovědi.
Jistota.
A jeden roztomilý kašpar
přestupní stanice
mezi tou co je teď
a tou co bude po ní.
Jak moc je těžké říct:
Záleží mi na tobě!
Žárlím na všechny
co se na tebe smějou.
Vyplej mobil
Naivita
hloupost
hloupost
hloupost
Autor Lucie Teru, 21.05.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi lidská...

03.08.2007 17:59:00 | Ludmila Ježová

Rozumím...moc dobře rozumím...

30.07.2007 16:23:00 | Lota

... to chápu ... mám podobné prožité ...

22.05.2007 12:47:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí