Nevěrně tvá

Nevěrně tvá

Anotace: když jeden spí a druhýmu se nechce spát...

Ty se máš už spíš...
to jen mě touha opíjí
a v pulsujícím chtíči
a v horkým těle
myšlenky se věrný zabíjí...
Ty se máš, že už spíš
a já posílám ti krásný sny
neboj, co nevidíš to nebolí
to zítra zas tebe políbím...
Promiň, to že spíš mě ubíjí.
Autor Stanya, 22.05.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je v tom život moc se mi to líbí ...i ta duše Kavec

22.05.2007 09:25:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí