Láska

Láska

Anotace: moje dílko z puberty

Láska

Láska rozkvetlá jak slunečnice,
která se probouzí nad ránem a otáčí se za slunečním světlem.
Láska rozvátá jak šumějící lesy,
ze kterých vane vánek čistý a příjemný, jenž připomíná mi tvůj dech.
Láska rozvodněná jak niagarské vodopády,
které tryskají z mého srdce k tobě.
Láská rozpálená jak saharská poušť,
která vyjadřuje všechny mé city v těle.
Láska rozhořená jak dubové dřevo,
které zažehlo mé srdce.
Láska rozptýlená jak hvězdy na nebi,
jejichž záře mi zalévá celou duši.
Autor Dantes, 16.04.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí