Ona, a ty šílenci

Ona, a ty šílenci

Anotace: Pro jednu dívku, jenž...

Tančíš bosá,
na žhavé silnici,
plné střepů života,
všichni si říkají
" Ona, a ty šílenci"

Nepláčeš, na tváři ti hraje úsměv,
vždyť poslední den se oslavuje,
vše si zahnala, a hlavně hněv,
všichni si říkají
" Ona se snad miluje"

Už netančíš, nastala tma,
obloha stejně jako ty pláče,
klečíš na střepech a víš, že nejsi sama,
ty šílenci si říkají
" Ona ještě dnes určitě zemře..."
Autor Láďa, 22.05.2007
Přečteno 284x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo,to já taky;o)))

22.05.2007 11:49:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí