Útěk

Útěk

Anotace: Ze mě prostě nic pozitivního v blízké době asi vážně nevypadne. Snažil sem se, ale vypadlo tohle:/

S obouváním rosy,
na rozedraná chodidla;
počítám bodnutí vosí,
opřený o svodidla

Měsíc spěchá do úkrytu,
potemnělé jeskyně;
slunce zase do zenitu,
té nebeské kuchyně

Je těžké býti hrdinou,
když z boje utíká se;
však v srdci touhu jedinou,
jež s citem utkává se

Mozek správně velí,
"Nevracej se zpět!!";
když ze zadu tě střelí,
to zatočí se svět
Autor Totenkopf, 17.04.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí