Mám strach

Mám strach

Anotace: Vážně mám strach...

Zas ten strašný zvonek
ani se nemusím koukat za dveře
...vím kdo tam je
...zase chce cigarety
a vyprávět o starých časech
a dobách, kdy sama před nosem zavírala
starým otravným ženským...

"Ne, vážně nemám čas,
musím žehlit,
manžel dneska přijde pozdě
nevím jestli Vám může pomoct."

Nemám čas
Prosím odejděte
...mám z Vás strach...

----------------------

Co když potkám jí zase někdy
co bude chtít příště?
...přístě už neotevřu
zamknu a budu sedět v posteli
v celém bytě bude zima
bude tu se mnou kamarád medvídek,
co snad mě ohlídá

Venku bude bouřka a vypadne proud
...zavřu okna, nesnáším ten dunivý zvuk
přikryju se peřinou a zamuchlám se do vzpomínek z léta
vypiju čaj s cukrem co chutná jako láska
...nevyjdu ven dokud nepřestane pršet...

Do uší pustím si hudbu
a večerní zprávy
...snad nedojdou baterky
...mám strach
a halucinogení sny kde pobíhají veverky
...ať ještě chvíli vydrží
jinak dolehne sem její hlas...

Prosím, už konec...
Autor mattoni.uz.neni, 22.05.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná

22.05.2007 21:42:00 | angel_s.r.o

wow!...tak to je fakt dobré

22.05.2007 19:15:00 | ztracená

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí