NEVYSVĚTLITELNO V MÝCH OČÍCH

NEVYSVĚTLITELNO V MÝCH OČÍCH

Anotace: Protože vím, že to nikdy neděláš.

NEVYSVĚTLITELNO V MÝCH OČÍCH

Přála bych si přepsat scénář tohohle sictomu.
Chtěla bych tě tisknout k sobě tak silně..
Cítíš a slyšíš moje srdce?
Neříkej o něm nikomu.

Bude to jenom mezi námi dvěma.
Máme pro sebe slabost, poddej se své lítosti..
Řekni, miluješ mě?
Víš co, neříkej hlouposti.

Dej a vezmi ten pocit.
Dokaž mi, že jsem jediná, i když víš, že tomu nevěříš..
Miláčku, ukaž, že chceš mě..
Smiř se s tím, že jsme cvoci.

Ještě jedna zbytečná noc.
Ještě nejmíň jeden ztracený večer..
Miluju tě strašně moc.
A chci, abys kvůli mně brečel..
Autor Turmalina, 17.04.2005
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí