Tak to je...

Tak to je...

Anotace: ...

Měsíc bledne, svaly sílí,
rudé budou chodníky.
Tlapa za tlapou se zvedne,
když není slyšet slavíky.

Přestože bestie se zrodí
a mnoho bytí zanikne,
další budou slavit žití,
než je rána dostane.

Lesklá střela vzduch rozvíří,
pak jen slyšet zavytí.
Každá stvůra pryč zamíří,
když jiný jest obětí.

Tak uteč!
Jde tu o žití.
Na stopě je ti lovec,
který na tě vystřelí.
Autor Sergita, 22.05.2007
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Sarazin Faestred
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sergi, tohle je slabší. Ale děláš dobře, že to zkoušíš. Nenech se odradit takovejma, jako jsem já :)

22.05.2007 19:56:00 | Slovánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí