Prosba k lásce

Prosba k lásce

Anotace: ehm...co sem napsat...snad jen že už nevěřím na zázraky...i když bych ráda uvěřila

Chce se mi zemřít...necítit nic...
necítit bolest, chci poznat víc,
než jenom trápení co život mi chystá,
a jen tak to neskončí tím sem si jistá...

Ať je den či noc, já volám o pomoc,
ve skrytu duše o lásku prosím, v duši kousek naděje nosím,
že snad vyslyší mne někdo jednou, a mé tváře stále blednou,
smutkem a zároveň strachem, že i tahle prosba skončí krachem...
Autor (c)Balunka, 22.05.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde nepozvaná ...

01.08.2007 16:52:00 | Zweiblumen

o lásku nepros ona prijde sama jen potom bude navzdy vecna a opravdova!

22.07.2007 02:17:00 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí