Stesk

Stesk

Anotace: nemam co bych dodala

STESK

Smutné tóny zní pokojem,
Zavírám oči a vzpomínám,
Proč ze všeho mám špatný dojem?
Slzy na tvářích už nevnímám.

Proč jsme od sebe tak daleko?
Jakoby míle byli mezi námi,
Když sedíme vedle sebe tak blízko
Co stalo se to s námi?

Copak po všem co se stalo
Do bludného kruho jsme se dostali?
Kdyby se to vrátit dalo,
Řekla bych: změníme to přiteli.

Tajně doufám každý den i noc,
Že až vrátíš se z té dálky,
S úsměvem mi povíš: chybělas mi moc
A já budu vědět, že jsi zpátky.
Autor seherzada, 17.04.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí