Hamlet

Hamlet

Anotace: ...

Ach milá paní má
Já píšu psaní Vám
Lehce mne dojímá
Že už Vás nevídám
Když slunce spěchá spát
Že neslýchám Váš hlas
Věřte mi - nejsem rád
Že všechno odnes čas

Ach milá paní proč
Chladná jste jako led
Váš smích jak kolotoč
Poprvé - naposled
Do žil mi vlévá krev
Když slunce spěchá spát
A v duši stesk a hněv
A chuť říct "Mám Vás rád"

Ach paní přijďte blíž
Zůstaňte na pár chvil
Sejměte zemskou tíž
Určete směr a cíl
Směr který udává
Zda být či naopak
Hamlet už skonává
A kalí se mu zrak

Ach paní vzdálená
Pomozte z nesnází
Láska je zelená
A tiše odchází
Já píšu psaní Vám
Být - jenom vědět jak
Na Vás se nedívám
Mám totiž kalný zrak
Autor Petrik78, 17.04.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí