Právě teď.

Právě teď.

Anotace: Život utíká strašně rychle a mnozí lidé to pociťují zvlášť intenzivně. Nechtějí ztratit žádnou chvilku a takhle to někdy vypadá...(text písně)

Život žiju právě teď,
znám výmluvy nazpaměť,
co mi stále předhazuješ,
na příště mě odkazuješ.
Minulost a budoucnost,
to se mě moc netýká,
já si žiju právě teď,
to je moje parketa.

Právě teď a právě tady,
chci být s tebou dohromady,
s tebou zažít těch pár chvílí,
být na sebe trošku milí,
lásku, něhu dřív ti dát,
než nám bude padesát,
právě teď a právě tady,
dáme my to dohromady.

Pokud nechceš, tvoje smůla,
víš, já nejsem žádná nula,
jen na chvíli sevřu pěsti,
pak si najdu jinde štěstí.
Právě teď a právě tady,
dám to s jinou dohromady,
s ní prožiju těch pár chvílí,
budeme na sebe milí...
Autor Krtica, 17.04.2005
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tímhle dílkem mi mluvíš z duše!!
krtičko..mám tě moc ráda!!!

03.09.2005 13:24:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí