Spoutaná

Spoutaná

Anotace: tebou

Bez pout mě k sobě poutáš,
co za sílu to v sobě máš,
že díky tobě vítám každé
nové ráno,
že díky tobě,říkám lásce ano,
že díky tobě víc,než kdy jindy
hvězdy svítí,
že díky tobě krásnější je žití.
Co za sílu to v sobě máš,
že díky tobě,ač stále stejná,
nejsem táž.
Autor takova, 17.04.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky moc hezká, co na to říct, poznávám sebe a slová nežná, vycházejí mi vstříc.

11.10.2005 21:27:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí