Jsi to nejlepší, co mi život dal ....

Jsi to nejlepší, co mi život dal ....

Anotace: vyznání mé lásce

Jsi moje láska veliká,
jsi motýl, který uniká,
před vodou, která mým srdcem pluje
a jeho břehy láskou k Tobě zaplavuje.

Voníš jako růžička,
v očku ti svítí hvězdička,
jsi hezčí než ranní červánky,
hezčí než na obloze beránky.

Jsi jako anděl, který přišel ke mě na vánku,
princ můj ze zámku,
chci místo v Tvém srdci mít,
a moci o tobě stále snít.

Jsi ta najzářivější hvězdička,
navždy v mé srdci jednička.
Jsi to nejlepší, co mi mohl život dát,
nepřestanu tě nikdy milovat.
Autor Mische, 17.04.2005
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí