Už dýchám

Už dýchám

Anotace: ...

Už myslím, že dýchám.
Už neutíkám.
Občas jen stojím a dívám se z okna
Jako když mluví mi do duše ta tma
Co myslím, že dýchá.
Už jí neutíkám.
Jen potichu stojím a poslouchám hlas
V tu chvíli ve věčnost změní se čas.

Nejsou to hvězdy.
A není to navždy.
Jenom když můžu a dívat se chci
Když horko nese zahradu vonící
Když vyjdou hvězdy.
Chci být a žít navždy.
Když stojím a poslouchám uvnitř ten hlas
Co nemluví o cíli, ale vrátí se zas.

Pak určitě dýchám.
Už jen k němu utíkám.
Vždy právě když stojím a dívám se z okna
Vím jistě že slyším ten prastarý hlas a
Vím už vše co ví ta tma.
Šeptá mi pravdu co u sebe má.
Když potichu stojím a nechám se vést.
Když držím se té pravé ze světa cest.
Autor M22RainBird, 23.05.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

myslím, tedy dýchám

12.06.2007 22:53:00 | Lukk

moc hezké... Krásně se to čte v tichu večera.

24.05.2007 20:45:00 | Lea Aura

sorry, nevedela:-)

23.05.2007 21:37:00 | Duerre

tá básnička mi veľa hovorí, ani by si neveril koľko

23.05.2007 21:35:00 | Duerre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí