stesk...

stesk...

Anotace: ......to tak bývá......

sedím tu sama,
toužím po objetí…
nepřichází,
jsi daleko,
přemýšlíš…
tolik bych chtěla,
dát Ti polibek…
probudit Tě ze sna,
pohladit Tě…
trochu se bojím,
že se to už nestane…
proč si lidi občas nerozumí?
Čím to je?
asi jsou prostě jen jiní…
jeden mlčí, druhý povídá,
jeden se kouká, druhý usmívá,
ticho a hluk,
protiklad…
zračí se tu někdy strach,
z toho že Tě ztratím…
Ano jsem blázen,
naivní a přesto krásný,
v duši najdu vždy pramen spásný…
naleju ho do džbánu,
potom Tobě nabídnu…
snad vezmeš si a odpustíš…
Autor jarkaj, 23.05.2007
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, s.e.n
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...gratulace ke sté básni

02.12.2008 00:02:00 | WAYWARD

Hezké.Líbí se mi styl básně i výmluvný obsah.

06.07.2008 22:25:00 | s.e.n

zase jsem si to musela přečíst, no ale nějak mě to neutěšilo,

07.11.2007 20:56:00 | Veríssek

moc pěkné, proč si lidi nerozumí nevím, taky se v tom občas, spíše více než méně, topím

05.11.2007 13:02:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí