barevná věž

barevná věž

Anotace: taková jedna moje básnička

Má bílé závoje
a černá okna k žití,
věž plnou náboje,
která v noci modře svítí.

Má žhnoucí závěsy,
které dřevem voní v létě,
ráno pod ně sedne si
a přemýšlí o tom světě,
který nikdy neviděla.

Ne víc než pár tahů štětce
a déšť barev vodových,
předčí sama všechny světce,
tvořit svět snad není hřích.

Má pevnou disciplínu,
a přesný denní řád,
přichází k nám zcela nová,
půvabně neonová,
tak si pojďme něco přát.
Autor Hor, 24.05.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi a že bych si taky něco přála...třeba...

24.05.2007 14:47:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí