Tak sme skončili

Tak sme skončili

Anotace: Světla zhasla, estráda skončila, poslední zlé fráze dozněly... Prázdnej pokoj a ticho v duši...

Soudím že sme zas skončili,
hvězdy svítily, už asi zhasly,
zas divíme se kam sme skočili,
divíme se tak až pusy nám klesly,

a tak díváme se na sebe,
je v tom trochu ironie,
že chtěli sme nebe,
než láska naše shnije...

Promiň nemám hezké zprávy,
to hezký sme si rozkradli,
druhýmu nechali jen rány,
lásko, už sme dokradli!

Tak už to asi bejvá,
když přijde láskovrah,
láska před lží se shejbá,
když máme už jen strach,

malovali jsme si zlatem,
smíchaným s rtutí, bohužel,
teď oba se srdečním matem,
chcem aby plamen zahořel,

ale svíčka je v půli zlomená,
knot pro jistotu leží na zemi,
ač nechápeš co to znamená,
je konec se všemi hrázemi...

Hrázemi co chránili náš svět,
ty jež byly jen na chvíli,
ty co bránili lásky krásný květ,
díky němuž sme přežili...

...asi dýl než sme měli...
Autor Mráček, 24.05.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak jsi psal u jedonoho komentare pro NICOL, zmoknes a muzes se smat, nic Ti najednou nevadi. Prozivas okamzik a plne, to je hlavni. A jde to z centra.

24.06.2007 13:39:00 | sejko_no_pi

Smutné, moc smutné... Ale moc krásně napsané.

24.06.2007 11:29:00 | Disordine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí