Život

Život

Anotace: Co je to??

Život?Co je to vlastně?
Život je cesta dlouhá několik dnů,měsíců a let,
nedojde nám všechno hned.
Trápením,láskou i bolestí,
projde si snad každý se strastí.

Život je jaký má být,nemůžeme přece jen snít.
Každý si odnese zkušeností dost,
některé přinesou i radost.
Jaký by svět byl,
kdyby si každý poklidně žil?
Autor Barunka_, 24.05.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí