Samota

Samota

Anotace: sama se samotou

Samota

Jsem sama se samotou
Spolu přece nejsme sami...
Dvě kamarádky...
Ale nemám ji ráda
Odháním ji..
A přece...zas je tu...
Když je se mnou všechno na mě padá
Kliď se už!
Hroutím se
Nedokážu s ní být
Propadám smutku
Beznaději
Vzlykám, prosím, slibuju
Jen aby mě pustila
Škemrám jako malé dítě...
Pustí mě.
A jsem to zas já
Ohlédám se
Namyšleně se usmívá
Ví, že stejně se zas jednou ke mně vloudí
Zas mě bude trápit
Zná totiž mou velkou slabost-
Nedokážu být sama
Autor Michelle.cz, 19.08.2004
Přečteno 1444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí