Všechno nebo nic!

Všechno nebo nic!

Anotace: co teda vlastně chci?

Chci uchránit se bolesti,
Chci přestat cítit prázdno.
Já nechci žádný starosti.
Slovo ve mně vázlo.

Přestávám milovat.
Zamykám své srdce.

Chci ho chladným uchovat.
Ať nebolí tak trpce.
Nejdřív pocit štěstí,
Co přála bych všem
Potom něco věstí,
Že začerní se den

Všechno skončí chvílí příští
Co znamená jen žal
To odloučení srdce tříští.
Nevím, poraď co dál!
Nechci už tu bolest mít
Nechci zase slzy.
Já musím přestat lásku ctít
Nebo žalem puknu brzy.

Já chci cítit víc
Něž pouhý závan lásky

Chci všechno nebo nic

Co nenadělá vrásky.
Teď nemůžu tě milovat
A zítra přestat chtít
Já chci lásku zachovat.
.
.
.
Buď všechno nebo nic.
Autor Helvinka, 25.05.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí