Chtíč

Chtíč

Anotace: Vzrušená a zmámená, rozesmátá, znavená...Při čem se tak člověk v pracovním procesu nezastihne....

Nabízím svojí nahotu Tvým očím
a čekám, až požehnáš mé horké kůži svým dotekem.
Světlo nakrájené žaluziemi na pruhy porcuje mou kůži
a já si poprvé připadám nestoudná.
Černá – bílá.
Světlo – tma.
Vyber si.
Nevím, buší-li mi ve spáncích krev nebo červené víno,
ale vzrušení jak armáda plamenů tráví moje tělo.
Jako čarodějnice na hranici.
Jsem nevinná ? Možná…
Tak spěchej a zatni nehty do mé kůže. Prosím.
Čekám na jejich bolavé stopy,
abych si pamatovala, že tohle nebyl jen sen.
Že jsem byla nestoudná a Tvá.
Poprvé a naposledy...
Autor pocahontas, 18.04.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí