Řeka osudu

Řeka osudu

Anotace: ...

Jiskřivý pramen na horách,
okolo roste smích a strach.
Pomalu teče
dál a dál

Bublavě zpívá potůček
v krajině láský, výhružek.
Vesele teče
dál a dál

Bouřlivě řeka vlní se,
emoce v proudu topí se.
Bez slitování
dál a dál

Veletok končí svoji pouť
v místech, kde klid a ticho jsou.
Už není žádné
dál a dál
Autor Kyselinka, 18.04.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí