V rakvičce

V rakvičce

Anotace: Nedává to moc smysl...

Odukd se bere to tajemné světlo?
Kráčím temnem.
Co se to stalo, že najednou zhlaslo?
Za mnou cosi prasklo.

Cítím pach krve,
to jsou komáři
a ze stromů větve
do sebe naráží.

List padá z oblohy,
přelétne nade mnou
a padá do vody...
Motá se pod nohy.

Zakopnu, topím se,
už to mám za sebou.
Sejdem se v rakvičce.

Se strejdou upírem
nohy mě nezebou,
přikrytá papírem,
KONČÍM - jdu za tebou.
Autor Mišpule, 26.05.2007
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí