Identita

Identita

Anotace: tudududů

Dveře rychle zavírám
Neodcházím. Utíkám.
Kdesi ze mě spadl rám
a teď běžím - nevím kam
V rámu přikována byla
moje krása. Moje síla. Smích i pláč.
Jeho ztráta prozradila
co jsem zač.
A všichni byli zděšení
když spadlo moje lešení
a najednou jsem tam stála já...
Smutná. Skleslá. Pitomá.
Autor Elvíra Adamsonová, 26.05.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To není špatný;-)

03.06.2007 16:18:00 | Haňa,dívka do nepohody

pěkný...je důležitý být sám sebou

26.05.2007 23:26:00 | Aleinad

ma to spad i myslenku, pekne se cte

26.05.2007 17:58:00 | Bernejev

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí