báseň z menší deprese...

báseň z menší deprese...

Anotace: ...

Chce se mi brečet...
Chce se mi řvát...
Proč chce se mi plakat,
když mela bych se smát...

Proč všem ubližuju,
když chci bejt kamarádka
proč sem te zradila,
když te mám tak ráda

proč nevim kdy přestat,
a přebírám kamarády
proč ublížim všem,
kdo mě měli rádi

a proč...se za svý slzy vždycky tolik stydim...
Autor barking bitch, 26.05.2007
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pocit tam je určitě, ale ty rýmy jsou takový otřepaný... nevím, promiň, nezaujalo

22.01.2008 21:56:00 | Julie Park Rock

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí