Křídla krví zborcená

Křídla krví zborcená

Anotace: ...

Křídla krví zborcená.
Na nebi černý mrak.
Krvavá slza dopadá
na zem.
Šepot tichý doznívá.
Nezpívá jediný pták.
Křičí dívka neznámá,
tu jsem.

Anděl v krvavé kaluži.
Temnota halí mu zrak.
Z celého srdce přeje si
tu být.
Nechť její život ukončí.
Nechce to vidět však.
Vždyť ona si zaslouží,
zemřít.
Autor Falka, 27.05.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborné fázování....:)

28.06.2007 10:25:00 | Metcheque

Tohleje překrásná báseň, moc se mi líbí.
Vystihuje to moje pocity....!

27.05.2007 09:45:00 | Romísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí